Monday, February 14, 2011

Velkommen!

Denne bloggen kommer til å ta for seg diverse ting som opptar meg, deriblant kultur, musikk (praktisering av den og lytting til den), religion, kunnskap, ignoranse og synspunkter på politikk. Diverse historier fra livet mitt vil også inkluderes, så det vil kanskje være muligheter for et nysgjerrig og sosialpornografisk interessert publikum å se utdrag fra en mulig oppvekstsroman eller selvbiografi med løssluppen omgang med fakta.

I første rekke kan jeg introdusere meg: Jeg er en norsk-jamaicansk, misantropisk religionsantropolog som er kjent for å være relativt trivelig til tider, men for det meste sarkastisk, spydig og kverulerende. En passende beskrivelse er kanskje en "ridder i syrlig rustning": Jeg har tro på at verden kan forbedres og ønsker å delta i denne prosessen, samtidig som jeg til stadighet gremmes over det meste som finnes i den, noe jeg antagelig vil komme tilbake til ved senere anledninger. Min politiske legning finner seg for øvrig i det ytterste, sosialliberale hjørnet av det politiske kompasset.

Jeg har skrevet tekster over flere år og har følgelig store ambisjoner om å publisere mine "største hits" her. Sjangermessig varierer de fra absurde fortellinger, sangtekster (noen ganger med tilhørende sanger som ofte befinner seg innen sjangeren folkedancehall), dikt, gode idéer det foreløpig ikke har blitt noe av, samt diverse psykobabbel som jeg er usikker om egner seg på trykk i en delvis anstendig blogg hvor jeg underskriver det jeg sier med fullt navn.

I tillegg til den ovennevnte informasjoner arbeider jeg også som konsulent innen akademiske og tekstrelaterte disipliner, så hvis noen av dere har frilansoppdrag til meg er det bare å ta kontakt. Skulle det ellers være noen tema dere ønsker jeg skal skrive om på denne bloggen er jeg også åpen for forslag.

No comments:

Post a Comment